ŚląskieGdzie w Rudzie Śląskiej regenerować turbine ?


Moderator: palQue

Regulamin forum
Awatar użytkownika
MatiX
Forumowicz
Posty: 59
Rejestracja: 16 sie 2016, o 23:59
imie: Mateusz
Silnik: Z19DTH
Wyposażenie: Cosmo
KM: 177
Województwo: Śląskie

Gdzie w Rudzie Śląskiej regenerować turbine ?

Postautor: MatiX » 5 paź 2017, o 14:41

Witam.
Jak w temacie.

Chciałbym niebawem zregenerować turbo. Gdzie tego dokonać ?

crupez
Forumowicz
Posty: 33
Rejestracja: 30 wrz 2017, o 16:58
imie: Tomek
Silnik: Z20LEL
Wyposażenie: Cosmo
Województwo: Podkarpackie

Re: Gdzie w Rudzie Śląskiej regenerować turbine ?

Postautor: crupez » 5 paź 2017, o 17:08

Nie regeneruj, kup gotowy rdzeń CHRA.

Awatar użytkownika
MatiX
Forumowicz
Posty: 59
Rejestracja: 16 sie 2016, o 23:59
imie: Mateusz
Silnik: Z19DTH
Wyposażenie: Cosmo
KM: 177
Województwo: Śląskie

Re: Gdzie w Rudzie Śląskiej regenerować turbine ?

Postautor: MatiX » 5 paź 2017, o 19:35

No dobra, co z geometrią, co z reszta ?

ojest
Forumowicz
Posty: 45
Rejestracja: 23 cze 2015, o 07:55
imie: Mateusz
Silnik: Z19DTH
Wyposażenie: OPC
Województwo: Śląskie

Re: Gdzie w Rudzie Śląskiej regenerować turbine ?

Postautor: ojest » 6 paź 2017, o 09:44

VTR Kobiór

simcode
Forumowicz
Posty: 29
Rejestracja: 30 lip 2016, o 08:04
imie: Krzysztof
Silnik: Z13DTH
Wyposażenie: Classic III
KM: 90
Województwo: Śląskie

Re: Gdzie w Rudzie Śląskiej regenerować turbine ?

Postautor: simcode » 6 paź 2017, o 16:25

Mnie robili tu ; http://www.turbo-tec.eu/pl/map/turbospr ... y-slaskie/
Chodzi bez zarzutu.