Układ elektrycznyCAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Awatar użytkownika
BorysBD
Forumowicz
Posty: 76
Rejestracja: 24 cze 2015, o 12:12
imie: Tomasz
Silnik: Z20LEH
Wyposażenie: OPC
KM: 240
Województwo: Małopolskie

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: BorysBD » 25 paź 2016, o 12:42

Latest post of the previous page:

No właśnie zdjęta. Nie moze sie połączyć z modułem. Myślałem że uwalony ale w aucie wszystko co mialem ustawione działa ;p



Awatar użytkownika
marti_ns
Forumowicz
Posty: 97
Rejestracja: 5 kwie 2014, o 17:21
imie: Marcin
Silnik: Z19DTL
Wyposażenie: Edition
KM: 101
Województwo: Małopolskie
Lokalizacja: Krościenko nad Dunajcem
Kontaktowanie:

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: marti_ns » 25 paź 2016, o 17:51

No to pobierz "usbdeview" połączenie odinstaluj wszystkie urządzenia Cansmartmodule, st32 i inne związane z modułem i zainstalować jeszcze raz pobierz sterowniki z sieci, aha i w paczce z beta 11 jest nowy konfigurator, jego użyj

Awatar użytkownika
zomeroorm
Początkujący
Posty: 6
Rejestracja: 26 lis 2016, o 09:25
imie: Mateusz
Silnik: Z17DTH
Wyposażenie: Cosmo
KM: 101
Województwo: Łódzkie

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: zomeroorm » 26 lis 2016, o 09:28

Witam,
rozwiązał ktoś problem, z brakiem włączenia się świateł do jazdy dziennej na halogenach (w trybie auto)?

BarteQ
Forumowicz
Posty: 144
Rejestracja: 29 sty 2016, o 18:59
imie: Bartek
Silnik: Z20LEL
Wyposażenie: Sport
KM: 170
Województwo: Mazowieckie

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: BarteQ » 26 lis 2016, o 11:47

tak, ustaw sobie w module żeby się włączały jak pokrętło jest ustawione na 0, ja mam tak u siebie i jak ustawię pokrętło na auto to normalnie sie załączają :D Ja mam pytanie trochę z innej beczki, da się ustawić na dłuższy okres funkcję leaving home?

Awatar użytkownika
zomeroorm
Początkujący
Posty: 6
Rejestracja: 26 lis 2016, o 09:25
imie: Mateusz
Silnik: Z17DTH
Wyposażenie: Cosmo
KM: 101
Województwo: Łódzkie

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: zomeroorm » 28 lis 2016, o 08:18

BarteQ pisze:tak, ustaw sobie w module żeby się włączały jak pokrętło jest ustawione na 0, ja mam tak u siebie i jak ustawię pokrętło na auto to normalnie sie załączają :D Ja mam pytanie trochę z innej beczki, da się ustawić na dłuższy okres funkcję leaving home?


Dzięki bardzo w końcu zadziałało ;) No masz tam czas ustawiania długości świecenia ( no chyba ze chcesz dłużej niż 90s, to nie wiem jak to zmienić) ;P

Awatar użytkownika
JarosPL
Forumowicz
Posty: 94
Rejestracja: 8 gru 2016, o 15:17
imie: Jarosław
Silnik: Z17DTJ
Wyposażenie: Enjoy
KM: 150KM/347.7NM
Województwo: Lubelskie
Lokalizacja: Bełżyce

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: JarosPL » 25 gru 2016, o 22:18

Witam,
A ja mam pytanie czy da radę ten moduł ogarnąć "doświetlanie zakrętów" halogenami, czasami się taką funkcje spotyka w samochodach?

BarteQ
Forumowicz
Posty: 144
Rejestracja: 29 sty 2016, o 18:59
imie: Bartek
Silnik: Z20LEL
Wyposażenie: Sport
KM: 170
Województwo: Mazowieckie

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: BarteQ » 26 gru 2016, o 12:59

Z tego co mi wiadomo to halogeny w astrze są "na jednej szynie" i dlatego nie da się ustawić doświetlania zakrętów, w Vectrze można. Jedynie co to można ustawić w module że gdy jest włączony wsteczny bieg to zapalają się halogeny

Awatar użytkownika
JarosPL
Forumowicz
Posty: 94
Rejestracja: 8 gru 2016, o 15:17
imie: Jarosław
Silnik: Z17DTJ
Wyposażenie: Enjoy
KM: 150KM/347.7NM
Województwo: Lubelskie
Lokalizacja: Bełżyce

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: JarosPL » 26 gru 2016, o 16:02

Ok, dzięki za odpowiedź już wszystko wiem :)

walderama
Początkujący
Posty: 14
Rejestracja: 15 paź 2016, o 15:50
imie: Seba
Silnik: Z16XER
Wyposażenie: Classic III
KM: 116
Województwo: Wielkopolskie

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: walderama » 27 gru 2016, o 22:47

sprawdzał ktoś czy w ustawieniach w can smarcie działa ustawienie sygnału dźwiękowego? dzis dla testow ustawiłem animacje i sygnał dźwiękowy i niestety brak reakcji klaksonu, czy ktoś może potwierdzić działanie czy jest jakiś błąd?


Wróć do „Układ elektryczny”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości