Manuale i literatura - czyli zrób to sammontaż Aux In Astra h / Zafira B

Jeśli nie boisz się samemu naprawiać, tuningować lub udoskonalać swoją astrę wejdź i przeczytaj nasze manuale.
Regulamin forum
szneru
Forumowicz
Posty: 269
Rejestracja: 19 sie 2015, o 13:09
imie: Tomek
Silnik: Z16XEP
Wyposażenie: Essentia
KM: 105
Województwo: Śląskie

Re: montaż Aux In Astra h / Zafira B

Postautor: szneru » 25 kwie 2016, o 19:42

Latest post of the previous page:

Nie masz Aux'a.
Z Aux'em wygląda np tak (jest opis wyjść Aux):
Obrazek

Mikuś
Początkujący
Posty: 10
Rejestracja: 28 lip 2015, o 09:34
imie: Dawid
Silnik: Z19DT
Wyposażenie: Sport
KM: 120
Województwo: Kujawsko-Pomorskie

Re: montaż Aux In Astra h / Zafira B

Postautor: Mikuś » 16 cze 2016, o 12:19

Jaki index powinien byc do astry h ? mam radio cd30mp3 i nie ma indexu do astry i nie moge aktywować aux

drahe
Forumowicz
Posty: 271
Rejestracja: 14 paź 2013, o 08:25
imie: Irek
Silnik: Z18XE
Wyposażenie: Cosmo
KM: 125
Województwo: Śląskie
Lokalizacja: Gliwice

Re: montaż Aux In Astra h / Zafira B

Postautor: drahe » 16 cze 2016, o 12:36

Sprawdziłeś na naklejce czy masz wyprowadzone piny do AUX?

Mikuś
Początkujący
Posty: 10
Rejestracja: 28 lip 2015, o 09:34
imie: Dawid
Silnik: Z19DT
Wyposażenie: Sport
KM: 120
Województwo: Kujawsko-Pomorskie

Re: montaż Aux In Astra h / Zafira B

Postautor: Mikuś » 16 cze 2016, o 12:47

tak, na naklejce jest aux, jedynie znalazłem ustawienia cd30mp3 dla corsy ale przełączająć przełacznikiem w radiu nie ma aux

drahe
Forumowicz
Posty: 271
Rejestracja: 14 paź 2013, o 08:25
imie: Irek
Silnik: Z18XE
Wyposażenie: Cosmo
KM: 125
Województwo: Śląskie
Lokalizacja: Gliwice

Re: montaż Aux In Astra h / Zafira B

Postautor: drahe » 16 cze 2016, o 13:38

Jaki masz aktualny index?
Wrzuć z opka taką informację:
ource Address: EHU
Adres źródłowy: 0x00000241
Identyfikator: 0x020F
Nazwa systemu: CD 30 MP3
Numer sprzętu:13255316
Numer części:13255553
Numer wersji oprogramowania: 57306/-----
Opis systemu: DELPH0400
Kod alfa: AT
Data produkcji: 20080225
Code Index and version: 061 01
Audio Index and version: 024 03
Temperature Index and version: 021 01

Mikuś
Początkujący
Posty: 10
Rejestracja: 28 lip 2015, o 09:34
imie: Dawid
Silnik: Z19DT
Wyposażenie: Sport
KM: 120
Województwo: Kujawsko-Pomorskie

Re: montaż Aux In Astra h / Zafira B

Postautor: Mikuś » 16 cze 2016, o 13:40

Info z opka :
Obrazek

drahe
Forumowicz
Posty: 271
Rejestracja: 14 paź 2013, o 08:25
imie: Irek
Silnik: Z18XE
Wyposażenie: Cosmo
KM: 125
Województwo: Śląskie
Lokalizacja: Gliwice

Re: montaż Aux In Astra h / Zafira B

Postautor: drahe » 16 cze 2016, o 14:23

Opcomem tego radyjka nie ogarniesz z tego co kojarzę.
Tech2 bez problemu ;)

Mikuś
Początkujący
Posty: 10
Rejestracja: 28 lip 2015, o 09:34
imie: Dawid
Silnik: Z19DT
Wyposażenie: Sport
KM: 120
Województwo: Kujawsko-Pomorskie

Re: montaż Aux In Astra h / Zafira B

Postautor: Mikuś » 16 cze 2016, o 21:11

Spróbujemy za 2 tygodnie bo wedy dojdzie mi tech, dam znać czy sie udało

Pucek1902
Forumowicz
Posty: 397
Rejestracja: 21 paź 2014, o 21:01
imie: Przemek
Silnik: Z19DT
Wyposażenie: Sport
KM: 150+
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: montaż Aux In Astra h / Zafira B

Postautor: Pucek1902 » 18 lip 2016, o 20:27

Jeśli radio (cd30mp3) obsługuje aux który jest nawet aktywowany (kupione nowe radio) to jaki potrzebuje kabel aby wpiąć pod wtyczkę poniżej zasilania. Mamy tam takie dwa gniazda. Można dokupić jakiś kabelek w aso który połączy go do tej końcówki z wtyczką? Istnieje wgl coś takiego?