Car Audio & AlarmyFabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Pytania dotyczące sprzętu car audio i zabezpieczenia przeciwkradzieżowe
Forum rules
vwrafi
Początkujący
Posts: 13
Joined: 12 Oct 2016, o 13:20
Imie: Rafał
Silnik: Z14XEP
KM: 101000
Województwo: Kujawsko-Pomorskie

Re: Fabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Postby vwrafi » 8 Nov 2016, o 14:41

Latest post of the previous page:

OK, czyli jak nie mam AUX to tego zestawu Dension Gateway 300 też nie mam co kupować, prawda?

drahe
Forumowicz
Posts: 253
Joined: 14 Oct 2013, o 08:25
Imie: Irek
Silnik: Z18XE
KM: 125
Województwo: Świętokrzyskie
Location: Gliwice

Re: Fabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Postby drahe » 8 Nov 2016, o 22:17

Wymień radio w pierwszej kolejności.
Cd30 mp3 z aux jak poszukasz spokojnie dostaniesz w cenie < 200zł.
Jaki masz kolor panelu radia?

eklichu
Początkujący
Posts: 5
Joined: 20 Aug 2016, o 09:32
Imie: Maniolo
Silnik: Z17DTH
Województwo: Warmińsko-Mazurskie

Re: Fabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Postby eklichu » 28 May 2017, o 10:00

Panowie
Czy wymieniając radio+wyświetlacz z jednego samochodu muszę je logować jeszcze?
Czy w przypadku gdy kupię sam wyświetlacz i wstawię go na miejsce starego (bez wymiany radia) będzie możliwość jego zalogowania? Czy muszę najpierw wylogowac stary wyświetlacz?

User avatar
broda
Forumowicz
Posts: 143
Joined: 23 Mar 2014, o 19:52
Imie: broda
Silnik: Z18XE
KM: 125
Województwo: Mazowieckie

Re: Fabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Postby broda » 28 May 2017, o 10:46

1.jeżeli kupujesz komplet z jednego samochodu nie wylogowany nie musisz go logować w swoim aucie
2. wyświetlacz musisz wylogować/ kupić wylogowany, wylogować swój zestaw i zalogować radio z nowym wyświetlaczem w aucie
3. Nie musisz

eklichu
Początkujący
Posts: 5
Joined: 20 Aug 2016, o 09:32
Imie: Maniolo
Silnik: Z17DTH
Województwo: Warmińsko-Mazurskie

Re: Fabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Postby eklichu » 28 May 2017, o 10:51

Aha czyli muszę kupić wylogowany wyświetlacz. Sam go sobie zamontuje a potem poprosu znajdę kogoś kto mi to wszystko razem zgra?