Car Audio & AlarmyFabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Pytania dotyczące sprzętu car audio i zabezpieczenia przeciwkradzieżowe
Regulamin forum
Guzio
Początkujący
Posty: 3
Rejestracja: 12 paź 2017, o 12:45
imie: Krystian
Silnik: Z19DTH
Wyposażenie: Cosmo
KM: 150
Województwo: Podkarpackie

Re: Fabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Postautor: Guzio » 12 paź 2017, o 12:47

Latest post of the previous page:

Witam, panowie jeśli kupię samo radio, następnie wyloguję cały zestaw, wsadzę nowe radio i stary wyświetlacz i na końcu je zaloguję to wszystko będzie śmigało?

Online
Awatar użytkownika
broda
Forumowicz
Posty: 154
Rejestracja: 23 mar 2014, o 19:52
imie: broda
Silnik: Z18XE
Wyposażenie: Sport
KM: 125
Województwo: Mazowieckie

Re: Fabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Postautor: broda » 12 paź 2017, o 12:51

jak kupisz wylogowane radio to tak

Guzio
Początkujący
Posty: 3
Rejestracja: 12 paź 2017, o 12:45
imie: Krystian
Silnik: Z19DTH
Wyposażenie: Cosmo
KM: 150
Województwo: Podkarpackie

Re: Fabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Postautor: Guzio » 12 paź 2017, o 12:53

Okej, dzięki.

Guzio
Początkujący
Posty: 3
Rejestracja: 12 paź 2017, o 12:45
imie: Krystian
Silnik: Z19DTH
Wyposażenie: Cosmo
KM: 150
Województwo: Podkarpackie

Re: Fabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Postautor: Guzio » 12 paź 2017, o 17:15

Jeszcze jedno pytanko, nie będzie żadnego problemu przy zmianie z radia CD 30 MP3 na np. CD 40,CD 50, CD 70 Navi? Mam wyświetlacz GID.

Online
Awatar użytkownika
broda
Forumowicz
Posty: 154
Rejestracja: 23 mar 2014, o 19:52
imie: broda
Silnik: Z18XE
Wyposażenie: Sport
KM: 125
Województwo: Mazowieckie

Re: Fabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Postautor: broda » 12 paź 2017, o 18:15

nie bedzie,

nunckiewicz
Forumowicz
Posty: 19
Rejestracja: 13 lis 2017, o 23:08
imie: Maciek
Silnik: Z20LER
Wyposażenie: Cosmo
Województwo: Dolnośląskie

Re: Fabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Postautor: nunckiewicz » 19 lis 2017, o 18:59

A co jesli radio jest niewylogowane? poszukuje wlasnie po allegro Opery dla siebie. Duzo aukcji jest poprostu bez opisu czy to radio jest wylogowane czy nie. Co sie stanie jeśli trafie na radio niewylogowane czy istnieje jaks sposob zeby dzialalo w moim aucie?
A jeśli radio jest wylogowane w jaki sposob sie je loguje jakim programem? jeszcze jedno pytanie czy jeśli wyswietlacz zostanie moj (GIT) czy nowe radio trzeba jakos zesparowac ze starym wyswietlaczem. Z góry dzieki i pozdrawiam

Online
Awatar użytkownika
broda
Forumowicz
Posty: 154
Rejestracja: 23 mar 2014, o 19:52
imie: broda
Silnik: Z18XE
Wyposażenie: Sport
KM: 125
Województwo: Mazowieckie

Re: Fabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Postautor: broda » 19 lis 2017, o 21:39

temat logowania wałkowany milion razy, radio + wyświetlacz to para , kupisz radio niewylogowane będziesz musiał wylogować u elektronika magika :D jak już będziesz miał wylogowane to zabierasz się za swój zestaw ,wylogowujesz go podmieniasz radio logujesz i banga. Co do wyświetlacza to fajnie ze jest GIT ale dobrze gdyby był GID :P na koniec napiszę tak, - jak nie wiesz jakim programem masz to zrobić, nie masz o tym pojęcia nie bierz się za to tylko daj komuś zarobić .Pozdro

nunckiewicz
Forumowicz
Posty: 19
Rejestracja: 13 lis 2017, o 23:08
imie: Maciek
Silnik: Z20LER
Wyposażenie: Cosmo
Województwo: Dolnośląskie

Re: Fabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Postautor: nunckiewicz » 20 lis 2017, o 15:41

No dobra a jest ktoś z dolnegoslaska ewentualnie z lubuskiego kto ogarnia temat logowania?

ptrkl17
Początkujący
Posty: 12
Rejestracja: 16 sty 2017, o 14:56
imie: Piotr
Silnik: Z19DT
Wyposażenie: Cosmo
KM: 120
Województwo: Dolnośląskie

Re: Fabryczne radia i wyświetlacze stosowane w Astrze H

Postautor: ptrkl17 » 22 lis 2017, o 07:46

Widziałem na poprzednich stronach, że rozmawialiście o jakości dźwieku z każdego modelu radia. Moglibyście rozwinąć temat, jakis mały ranking?