CB Radio & NaviPolskie menu i navi w CD70

Nasłuchujemy i naprowadzamy trasie
moto31
Początkujący
Posty: 4
Rejestracja: 6 lis 2016, o 08:17
imie: Daniel
Silnik: Z16XER
Wyposażenie: Cosmo
GG: 4442083
Województwo: Zachodniopomorskie

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: moto31 » 6 lis 2016, o 08:35

Latest post of the previous page:

Witam, czy znajdzie się na forum osoba która pomoże zmienić jezyk z niemieckiego na polski w komputerze CD70 navi Astra GTC 1.6 2007 rok . na wyświetlaczu w opcjach znalazłem zmianę jezyka polskiego nie ma :( Nawigacja też tylko niemcy taką mam płytę .
Proszę o pomoc .



rev
Forumowicz
Posty: 15
Rejestracja: 10 kwie 2016, o 18:45
imie: Michał
Silnik: Z19DTH
Wyposażenie: Sport
KM: 150
Województwo: Śląskie

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: rev » 6 lis 2016, o 10:20

Flora pisze:Opcji tej nie ma w menu. Po wejściu w zakładkę nawigacji należy użyć przycisku SETTINGS na panelu radia.


No i o to mi chodziło, już wszystko wiem. Dzięki !

moto31 musisz kupić sobie spolszczenie menu navi + płytę z mapami. Koszt niewielki a różnica duża. Na znanych portalach aukcyjnych jest tego dużo.

moto31
Początkujący
Posty: 4
Rejestracja: 6 lis 2016, o 08:17
imie: Daniel
Silnik: Z16XER
Wyposażenie: Cosmo
GG: 4442083
Województwo: Zachodniopomorskie

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: moto31 » 6 lis 2016, o 11:02

hmm , rev widziałem ale tu chodzi o czas myślałem że może ktoś na forum ma obrazy tych płyt i może mi je udostępnić . oczywiscie jezeli jest to platne to zaplacę .
Mam koleje pytanie czy BC da sie ustawić na język ojczysty bo jest po niemiecku nie ma w ustawieniach jezyka polskiego jak ustawialem angielski to woła o plyte ??? a ja nie mam takowej ...

Awatar użytkownika
Flora
Forumowicz
Posty: 181
Rejestracja: 18 sie 2016, o 09:39
imie: Marcin
Silnik: Z19DTH
Wyposażenie: Sport
KM: 150
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: Flora » 6 lis 2016, o 11:20


moto31
Początkujący
Posty: 4
Rejestracja: 6 lis 2016, o 08:17
imie: Daniel
Silnik: Z16XER
Wyposażenie: Cosmo
GG: 4442083
Województwo: Zachodniopomorskie

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: moto31 » 6 lis 2016, o 11:32

Flora czytałem to co podesłałeś . ale czy nie ma opcji zmiany jezyka w bc na angielski ktory jest do wyboru w ustawieniach ale po jego wybraniu woła o płytę:( tylko ja nie mam żadnej płyty mam tylko oryginalną z mapą niemiec do nawigacji .

Awatar użytkownika
patriota
Forumowicz
Posty: 21
Rejestracja: 31 mar 2012, o 11:16
imie: Mateusz
Silnik: Z19DTH
Wyposażenie: Sport
KM: 150
Województwo: Łódzkie

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: patriota » 24 lis 2016, o 11:05

moto31, jeśli chcesz to zrobić darmowym kosztem, wejdź na gryzonia, ściągnij mapę pl, nagraj sobie na dvd (instrukcję znajdziesz też na tej stronie) i będziesz miał nawigację PL :) jak coś pisz na priv

Awatar użytkownika
wuha
Boss regionalny
Posty: 256
Rejestracja: 13 lip 2015, o 13:14
imie: Maciej
Silnik: Z18XE
Wyposażenie: Elegance
KM: 125
Województwo: Podlaskie

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: wuha » 16 lut 2017, o 18:03

Siema ma ktoś link do najnowszych map itp do cd70navi i lektora pl ? Jak coś to priv :)


Wróć do „CB Radio & Navi”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości