CB Radio & NaviPolskie menu i navi w CD70

Nasłuchujemy i naprowadzamy trasie
Regulamin forum
szneru
Forumowicz
Posty: 269
Rejestracja: 19 sie 2015, o 13:09
imie: Tomek
Silnik: Z16XEP
Wyposażenie: Essentia
KM: 105
Województwo: Śląskie

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: szneru » 1 lis 2016, o 11:48

Latest post of the previous page:

Wydaje mi się że w opcjach mapy jest do wyboru jaką trasą ma nawigować (szybka, optymalna, krótka)

rev
Forumowicz
Posty: 20
Rejestracja: 10 kwie 2016, o 18:45
imie: Michał
Silnik: Z19DTH
Wyposażenie: Sport
KM: 150
Województwo: Śląskie

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: rev » 1 lis 2016, o 20:31

szneru pisze:Wydaje mi się że w opcjach mapy jest do wyboru jaką trasą ma nawigować (szybka, optymalna, krótka)

Nigdzie tego nie widziałem,ale sprawdzę ;)

szneru
Forumowicz
Posty: 269
Rejestracja: 19 sie 2015, o 13:09
imie: Tomek
Silnik: Z16XEP
Wyposażenie: Essentia
KM: 105
Województwo: Śląskie

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: szneru » 1 lis 2016, o 21:15

Też sprawdzę ale jutro :)

rev
Forumowicz
Posty: 20
Rejestracja: 10 kwie 2016, o 18:45
imie: Michał
Silnik: Z19DTH
Wyposażenie: Sport
KM: 150
Województwo: Śląskie

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: rev » 2 lis 2016, o 20:16

Nic takiego nie znalazłem jedynie jakieś opcje podróży ale rodzaju trasy nie mam

damnian
Forumowicz
Posty: 51
Rejestracja: 11 lip 2015, o 09:31
imie: damian
Silnik: Z17DTH
Województwo: Pomorskie

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: damnian » 2 lis 2016, o 20:48

Jest na pewno. Do zaznaczenia są opcje: najszybsza, najkrótsza, autostrada, drogi drugorzędne.

radziok
Początkujący
Posty: 13
Rejestracja: 3 lut 2016, o 10:04
imie: Radosław
Silnik: Z18XER
Wyposażenie: Cosmo
KM: 140
Województwo: Śląskie
Lokalizacja: SCZ

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: radziok » 4 lis 2016, o 09:56

rev pisze:Ja ostatnio spolszczyłem sobie tylko menu navi + polski lektor. Auto jeśli dobrze pamiętam z maja 2008. Lektor działa dość poprawnie tylko nie ma wyboru trasy jest odrazu narzucona. To taki jedyny minus ;)

Da się to ustawić, po prostu w nawigacji (po odpaleniu) klikasz settings i tam masz opcje trasy

rev
Forumowicz
Posty: 20
Rejestracja: 10 kwie 2016, o 18:45
imie: Michał
Silnik: Z19DTH
Wyposażenie: Sport
KM: 150
Województwo: Śląskie

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: rev » 5 lis 2016, o 22:55

radziok pisze:
rev pisze:Ja ostatnio spolszczyłem sobie tylko menu navi + polski lektor. Auto jeśli dobrze pamiętam z maja 2008. Lektor działa dość poprawnie tylko nie ma wyboru trasy jest odrazu narzucona. To taki jedyny minus ;)

Da się to ustawić, po prostu w nawigacji (po odpaleniu) klikasz settings i tam masz opcje trasy


Kurcze serio nie widzę tego, menu navi mam pl i mam tylko startuj/wprowadz cel/zaprogramowany cel/podroz/mapa.
Napiszesz tak w skrócie gdzie mniej więcej jest ta opcja ? Czy juz gdy wbiję sobie jakiś cel wtedy szukać tego ?
Z góry dzięki ;)

Awatar użytkownika
Flora
Forumowicz
Posty: 246
Rejestracja: 18 sie 2016, o 09:39
imie: Marcin
Silnik: Z19DTH
Wyposażenie: Sport
KM: 150
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: Flora » 5 lis 2016, o 23:12

Opcji tej nie ma w menu. Po wejściu w zakładkę nawigacji należy użyć przycisku SETTINGS na panelu radia.

moto31
Początkujący
Posty: 4
Rejestracja: 6 lis 2016, o 08:17
imie: Daniel
Silnik: Z16XER
Wyposażenie: Cosmo
GG: 4442083
Województwo: Zachodniopomorskie

Re: Polskie menu i navi w CD70

Postautor: moto31 » 6 lis 2016, o 08:35

Witam, czy znajdzie się na forum osoba która pomoże zmienić jezyk z niemieckiego na polski w komputerze CD70 navi Astra GTC 1.6 2007 rok . na wyświetlaczu w opcjach znalazłem zmianę jezyka polskiego nie ma :( Nawigacja też tylko niemcy taką mam płytę .
Proszę o pomoc .